SPLOŠNI POGOJI

Namen spletne strani je predstavitev dejavnosti podjetja FOTO TATJANA d.o.o. Na spletni strani so predstavljene dejavnosti podjetja z krajšim opisnim tekstom posamične dejavnosti in referenčno galerijo slik za posamično dejavnost. Gre za podjetje z fotografsko dejavnostjo in so vsebine prednostno izražene z fotografijo. Na spletni strani je predstavljeno tudi samo podjetje, na voljo pa so tudi vsi kontaktni podatki.

AVTORSTVO GRADIV IN UPORABA

Vsebine in izdelki objavljeni na spletni strani so avtorsko gradivo. Slikovni material je avtorsko gradivo ki je nastalo v sklopu delovanja našega podjetja. slikovni material ni dovoljeno uporabljati ali reproducirati na kakršenkoli način.

Vse vsebine so avtorsko pravno zaščitene kot individualna stvaritev. Varstvo zajema zlasti besedila, fotografije in njihov način uporabe, ter izvorno kodo in njen način uporabe. Vsebine spletne strani je dovoljeno uporabljati le za zasebne namene, v kolikor posamezen način uporabe ni prepovedan s temi pravili uporabe ali veljavno zakonodajo. Pri vsaki reprodukciji mora biti kot vir navedena točna povezava do vira. Vse pravice, ki niso izrecno navedene, so pridržane.

VSEBINA IN POVEZAVE

Obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Spletna stran lahko vsebujejo tudi povezave do drugih spletnih strani za vsebino in nedelovanje teh spletnih strani ne prevzemamo odgovornosti.

ZASEBNOST IN VARNOST

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo.

Spletna stran uporablja varne povezave (https://) saj uporablja SSL certifikat. HTTPS (kratica za HyperText Transfer Protocol Secure) je zavarovana različica HTTP. Uporablja SSL in TLS, da šifrira in s tem zaščiti promet pred vmesnimi opazovalci.

Naša spletna stran je skladna s 157. členom zakona ZEKom-1 in z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Več o zakonodaji lahko preberete tukaj. Namen zakonodaje je zaščita osebnih podatkov, saj pri brskanju po spletu lahko pride do kršitve vaših pravic do zasebnosti.

SPLETNI PIŠKOTKI

Obiskovalci imajo vedno možnost sprejeti ali zavrniti shranjevanje spletnih piškotkov. Spletni brskalniki običajno samodejno sprejme piškotke, vendar lahko osnovne nastavitve brskalnika da piškotke avtomatsko zavrne ali pa ste pred shranjevanjem piškotka na to opozorjeno.

Nastavitve piškotkov za najpogostejše brskalnike:

Chrome
Firefox
Internet explorer
Opera
Safari

OBVEZNI PIŠKOTKI

So piškotki ki so nujni za delovanje spletne strani, premikanje po spletni strani in uporabo njenih osnovnih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti osnovnega delovanja spletne stani.

IZVEDBENI PIŠKOTKI

Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

FUNKCIONALNI PIŠKOTKI

Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše up. ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so lahko anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

UPORABA PIŠKOTKOV NA NAŠI SPLETNI STRANI

Naša spletna stran uporablja obvezne piškotke. Drugih piškotkov tretjih strani ki se uporabljajo za sledenje obiskovalcev, analize, druge funkcionalnosti ali ponovno trženje, ne uporabljamo.

SPREMEMBE SPLOŠNIH POGOJEV

Pridržujemo si pravico do sprememb splošnih pogojev ali dela le teh brez predhodnega obvestila.

REŠEVANJE SPOROV

Za vse morebitne spore, nastale zaradi uporabe ali neuporabe te spletne strani je pristojno sodišče v Mariboru.